Vezi cum şi-a motivat jucătorii Flavius Stoican pentru a câştiga meciul cu FC Botoşani!

flavius stoican dinamoFlavius Stoican, antrenorul echipei Dinamo Bucureşti, a apelat la o metodă inedită pentru a-şi motiva jucătorii înaintea partidei, de miercuri, cu FC Botoşani.

like facebookTehnicianul s-a dus în vestiarul echipei cu programul de meci al FC Botoşani şi le-a prezentat pronosticurile date de jucători şi oficiali de la echipa gazdă, previuziuni ce arătau o victorie clară a FC Botoşani, la două sau trei goluri diferenţe.

” Putem utiliza orice tip de detaliu şi să ştiţi că pronosticurile ne-au motivat. Le-am dus programul de meci în vestiar înainte de meci. Vreau să felicit în primul rând publicul pentru că, într-o zi de miercuri, au venit să încurajeze echipa. A fost o partidă spectaculoasă, o partidă cu multe situaţii de gol. Sunt de asemenea bucuros că au debutat  în echipă doi jucători născuţi în 1997. Avem jucători care pot să joace în Liga I la o vârstă destul de fragedă şi într-un meci în care am întâlnit o echipă foarte bună. Ideal este să foloseşti tineri dar să-i foloseşti atunci când câştigi un meci. Nu doar de dragul să-i foloseşti. Noi ne-am atins acest obiectiv.  FC Botoşani este o echipă bună, şi Leo Grozavu este de felicitat pentru ceea ce a făcut aici. A făcut ceea ce puţini au crezut la un moment dat. „, a spus Flavius Stoican.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *