Drumul Botosani-Tg.Frumos nu va fi modernizat anul acesta. Vezi ce spune ministrul Transporturilor!

dan sova umbrarescuDrumul national Botosani-Tg Frumos nu va fi reabilitat in acest an, a anuntat, miercuri, la Botosani ministrul Transporturilor, Dan Sova. Acesta a declarat ca nici drumul national, Manoleasa -Radauti Prut, singurul drum de pamant din tara, nu va fi asfaltat anul acesta.

like facebookAnul acesta nu vor fi alocati bani. Am vorbit cu domnul Dolineaschi si am spus ca e bine ca de la nivel judetean sa avem o prioritizare, sa vedem exact. Am facut Botosani-Suceava si vrem sa vedem dupa aceea ce este mai important pentru judet. Ca e Botosani-Tg.Frumos, ca e Botosani-Darabani, ca e drumul de pamant de pe malul Prului. Trebuie sa stabileasca o prioritizare, pentru ca bani pentru toate odata in acelasi timp nu o sa fie. Vom stabili dupa aia pe rand„, a spus Dan Sova.

Ministrul Transporturilor a mentionat totodata ca drumurile nationale din judetul Botosani nu arata mai rau decat cele din tara.

Sunt locuri in tara unde arata mai rau drumurile nationale. Din pacate, in drumurile nationale s-a investit putin in ultimii ani, pentru ca nu a existat o strategie. Am cerut de la toate judetele sa faca prioritizare„, a mai spus ministrul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *