Foto! Ministrul Dan Şova a inspectat drumul Botoşani- Suceava: Este una din puținele lucrări de care sunt mulțumit

dan sova la botosani1Ministrul Transporturilor, Dan Şova, a venit, miercuri după-amiază, la Botoşani şi a inspectat drumul naţional spre Suceava. Dan Şova a verificat lucrările la drum, fiind însoţit de prefectul Costică Macaleţi, deputatul Andrei Dolineaschi, senatorul Şerban Mihăilescu, deputatul Mihai Baltă, primarul Ovidiu Portariuc şi viceprimarul Cosmin Andrei.

like facebookMinistrul s-a întâlnit şi cu patronul UMB Spedition, Dorinel Umbrărescu şi s-a declarat încântat de cum arată drumul, dar şi de ritmul de execuţie.

Sunt foarte multumit de cum arata lucrarea. Este una din putinele lucrari de care sunt multumit. Pe autostrazi e dezastru. Nu tin ritmul, nu tin calendarul pe care l-am vrea noi. Noi vrem sa lucreze mai repede decat este prevazut in contract„, a spus Sova.

După inspecţia drumului, Dan Şova s-a îndreptat spre Dorohoi. Reprezentantul UMB i-a spus ca inca doua straturi de asfalt mai trebuie turnate pe drumul Botosani-Suceava. Ministrul Transporturilor si-a continuat drumul la Dorohoi, el fiind si in campanie electorala.

dan sova la botosanidan solva si andrei dolineaschi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *