PNL: PSD a deturnat, cu bună ştiinţă, subiectul alegerilor europarlamentare

pnl Botosani sediuCampania electorală pentru Parlamentul European se apropie de final. La sfârșitul acestei săptămâni, românii vor alege. Din păcate pentru Botoșani, PSD a deturnat, cu bună știință, subiectul alegerilor europarlamentare şi a intoxicat spațiul public cu teme false, cu ipoteze politice periculoase, cu mostre reprobabile de manipulare publică.

Am mai spus și o repetăm! PSD nu are astăzi teme cu care să convingă electoratul, nu are soluții pentru dezvoltarea țării și a județului, nu are capacitatea și limpezimea politică de a administra, în folosul românilor, această țară.

Am atras atenția cetățenilor și o facem și de această dată asupra nivelului extrem de scăzut al dezbaterii publice, asupra ușurinței cu care PSD își acoperă ignoranța politică și administrativă cu teme care au legătură, întotdeauna, cu PNL și cu acțiunile liberale la nivel local.

Asistăm în continuare la o incredibilă manifestare comunistă de “adormire” a spiritului civic și de identificare a unui “dușman de clasă”, “dușman” unic răspunzător de starea precare a societății românești.

Sintagma “Alianța Răului”, născută în laboratoarele obscure de manipulare publică finanțate de către Dolineaschi, Portariuc și compania, este invenția lingvistică pe care PSD și-a construit întreaga campanie de comunicare, în ultimele luni de zile.

like facebookÎn aceste condiții, facem un apel la memoria recentă a cetățenilor județului Botoșani având convingerea că, în orice situație, fățărnicia politică este amendată prin vot de către cei care nu uită și nu iartă.

ÎNTREBĂRI PUBLICE PENTRU PSD

– Când au fost la guvernare cu PDL, nu s-au aflat și ei în așa zisa, în închipuita lor “Alianță a Răului”?

– Când, împreună cu PDL, au pus directori la toate instituțiile publice, nu s-au aflat și ei în așa zisa, închipuita “Alianță a Răului”?

– Când au susținut crearea de locuri de muncă și după ce s-au văzut cu sacii în căruță, au uitat acest angajament, le-a păsat sau nu de cetățeni?

– Când au distrus toate întreprinderile, nu i-au interesat că foarte mulți botoșăneni au rămas fără locuri de muncă? Și, paradoxal, tot ei vin astăzi și se plâng că nu sunt lăsați să-și facă treaba!

– Când au mărit taxele și impozitele la Primărie, nu-i interesa de cetățeni? Acum de ce se ascund în spatele sintagmei “Alianța Răului”? Cine nu-l lasă pe primarul Portariuc să-și ducă la îndeplinire angajamentele din cea mai recentă campanie electorală?

– Tot timpul PSD atacă, tot timpul PSD are motive pentru a da vina pe ceilalți! Dar voi, PSD, ați condus acest județ mai bine de 15 ani de zile! Botoșani se află și astăzi pe lista celor mai sărace județe din România!

– PSD a votat împotriva majorării alocațiilor pentru copii, în Parlament, și acum cere voturi? Probabil tot „Alianța Răului” este de vină!

– PSD a votat împotriva intabulării gratuite, și atunci unde-i respectul față de cetățean? Da, se știe, tot „Alianța Răului” este de vină!

– PSD a pus 35 de taxe noi (exemple: taxa pe motorină și agricultură), atunci PSD nu s-a gândit și la cetățeni? Și în acest caz, tot „Alianța Răului” este de vină?

Din păcate, PSD nu își asumă, în spațiul public propria sa identitate politică. Găsește întotdeauna motive care să cauționeze incapacitatea lor de a administra, în folosul cetățenilor, județul Botoșani!

Facem un apel sincer la PSD să comunice, măcar acum, în ultima săptămână de campanie, care sunt lucrurile realizate de către ei în Parlamentul European și care sunt angajamentele candidaților PSD pentru România.

PNL Botoșani are propriul candidat pe listele PNL pentru Parlamentul European, un candidat care va ajunge, cu votul cetățenilor, europarlamentar. Botoșaniul va avea europarlamentar, un europarlamentar liberal, nu unul pesedist. Acesta este adevărul, acesta este diferența dintre PSD și PNL.

Spuneți oamenilor adevărul! Asumați-vă teme clare pentru județ și municipiu, munciți, construiți, dezvoltați! Vorbiți oamenilor despre cine ați fost, cine sunteți, și cine doriți să fiți! Despre ce ați făcut și ce doriți să faceți pentru România și pentru Botoșani!

Spuneți oamenilor ADEVĂRUL! Încercați și acest lucru! Ajută la evoluția acestui popor!

Sursa: comunicat PNL

One thought on “PNL: PSD a deturnat, cu bună ştiinţă, subiectul alegerilor europarlamentare

  1. Alt penibil dupa Eugen gen Turcanu, repetentilor, cum sa scrieti atatea prostii care nu sunt sustinuta prin argumente clare ?
    PNL-ul ce a facut ? Ce realizari au ? (circ)
    PDL-ul ce a facut ? Ce realizari au? (taiat pensii-salarii-au inchis zeci de spitale..etc)
    Toata lumea il lauda pe Flutur, ca a fost un primar care a facut ceva dar nimeni nu evidentiaza ca acele lucruri pe care lea facut au fost facut in a 2-a jumatate a al 2-lea mandat, lucrari de campanie.
    PNL- a-ti vrut ruperea USL , sanatate ramaneti cu ce ati dorit !
    PSD-ul e moale nu se infinge odata in ciumele astea, fura si ei dar au devenit mai elevati. :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *