Instituţia Prefectului nu mai atacă a doua hotărâre privind schimbarea lui Cosmin Andrei. Vezi motivul!

cl vot 1Prefectul Costică Macaleţi a declarat, miercuri, că nu va ataca în contencios administrativ cea de-a două hotărâre de Consiliu Local privind schimbarea viceprimarului Cosmin Andrei şi înlocuirea acestuia cu Eugen Ţurcanu.

El a spus că Instituţia Prefectului a atacat prima hotărâre şi că aşteaptă ca instanţa să decidă în acest caz. Reprezentantul Guvernului în teritoriu crede că, consilierii locali ai PNL şi PDL s-au grăbit cu a doua hotărâre de schimbare a vicelui Andrei.

like facebookEu am atacat o dată hotărârea, probabil pe aceeaşi speţă, şi aştept să se pronunţe justiţia. Cine crede că prima hotărâre a fost revocată…Ei nu au făcut în şedinţa de Consiliu Local revocarea atacului nostru în contencios. Eu nu mai atac încă o dată pe aceeaşi speţă„, a spus Macaleţi.

Prefectul mai spune că şi Eugen Ţurcanu a forţat nota, marţi, cu preluarea scaunului de viceprimar şi instalarea unui birou în faţa sediului Primăriei Botoşani.

A forţat un pic nota, pentru că nu a primit nimic de la secretarul Primăriei Botoşani vreun document în care să se spună că eşti de azi sau mâine viceprimar. Trebuie să ne păstrăm decenţa şi să vedem ce spun regulile”, a adăugat prefectul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *