Valeriu Iftime : La meciul cu Dinamo sunt toate condiţiile să fie stadionul plin

valeriu iftime fc botosaniValeriu Iftime anticipează un stadion plin la meciul pe care FC Botoşani îl dispută în compania echipei Dinamo Bucureşti. Oficialul a precizat că au fost create toate condiţiile pentru ca arena sprotivă să fie ocupată în totalitate, vine un brand, echipa locală este locul 8, iar  miercuri este zi de sărbătoare.

like facebookFinanţatorul echipei este, însă dezamăgit de imaginea actuală a fotbalului românesc şi dă vina pe unii oameni din fotal care au dus competiţia la un nivel mai jos.

” Aştept un stadion plin la meciul cu Dinamo şi sunt create toate condiţiile pentru acest lucru. Suntem pe locul 8, Dinamo este un brand, iar astăzi este sărbătoare. Totuşi există ceva găunos în fotbalul nostru şi lumea nu îl vede cum ar trebui ca un spectacol, cum se întâmplă în Franţa sau Anglia unde stadioanele sunt pline şi la diviziile inferioare. Fotbalul românesc are o pierdere de imagine din cauza tuturor efectelor conduse de diferiţi manelişti, limbaj suburban şi s-acreat o confuzie totală. Acum fotbalul nu este făcut pentru spectacol, pentru oameni şcoliţi, pentru femei sau copii. Ţi se spune să nu te duci la stadion că acolo se înjură”, a spus Valeriu Iftime.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *