Bărbat bătut şi lăsat fără bani în Parcul Tineretului

talharitClipe de coşmar trăite de un bărbat de 51 de ani, care a fost bătut de doi indivizi pentru bani. În noaptea de luni spre marţi, în jurul orei 01.00, Poliția municipiului Botoșani a fost sesizată printr-un apel de urgenţă 112, cu privire la faptul că, luni seară, un bărbat de 51 ani, din oraşul Ștefănești, judeţul Botoşani, în timp ce se afla la intrarea într-un imobil de pe strada Parcul Tineretului, din municipiul Botoșani, a fost acostat de două persoane necunoscute, care i-au sustras o sumă de bani, ulterior acestea întrebuințând violența pentru păstrarea sumei sustrase.

like facebookÎn urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat în cauză, poliţiştii Biroului Investigații Criminale – Poliţia municipiului Botoşani au  identificat doi tineri, în vârstă de 23 ani și respectiv 21 ani, ambii din municipiul Botoșani, ca fiind principalii bănuiţi de comiterea faptei reclamate.

În fapt, s-a stabilit că aceştia ar fi urmărit victima până la intrarea într-un bloc de locuinţe, apoi, fără a întrebuința violența, i-ar fi sustras acesteia, dintr-un buzunar, o sumă de bani.

Ulterior, fiind urmăriți îndeaproape de victimă, care a încercat să-și recupereze suma de bani, cei doi tineri, pentru a-și asigura scăparea, ar fi lovit victima cu pumnii și picioarele, după care au părăsit în fugă locul faptei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, cu cele două persoane bănuite, în stare de reţinere, urmând ca pe numele acestora să fie formulată propunere de de arestare preventivă, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *