Galerie foto cu vicepreşedinţii, secretarii şi directorii pe care i-a avut judeţul, pe holul Consiliului Judeţean

turcanu panouri cj 1O galerie foto care va include foştii vicepreşedinţi, secretari şi directori de servicii din Consiliul Judeţean va fi inaugurată, în cel mai scurt timp, la Consiliul Judeţean. Iniţiativa aparţine preşedintelui CJ, Florin Ţurcanu, care vrea, în acest mod, să îşi manifeste recunoştinţa faţă de toţi cei care au avut funcţii de conducere în CJ.

Astfel, pe holul Prefecturii, alături de portretele foştilor prefecţi de după Revoluţie şi cele ale foştilor preşedinţi de Consiliu Judeţean vor trona şi portretele foştilor vicepreşedinţi de CJ, secretari şi directori de CJ, administrator public, dar şi a celor din prezent.

like facebookConsider că aşa este corect, pentru că instituţia Consiliul Judeţean a fost condusă de secretari, de directori, vicepreşedinţi şi de preşedinte. Aşa cum am făcut pentru toţi preşedinţii, acum facem pentru vicepreşedinţi, secretari, pentru directori şi o să facem şi pentru administratori. Este corect să ştie lumea cine a condus judeţul. Din punctul meu de vedere este o onoare. Sunt nişte domni care nu vor să dea fotografiile, dar le vom lua de pe site-ul institutiei„, a spus Florin Ţurcanu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *