Cele 70 de asistente de la Spitalul Judeţean rămase fără loc de muncă, reangajate

cadre medicaleConducerea Spitalului Judetean a reangajat pe cele 70 de asistente medicale, carora le-a incetat contractul de munca pe 14 mai.

Viorel Iliuta, managerul Spitalului Judetean, a declarat ca asistentele au fost reangajate pe perioada determinata si ca se asteapta un raspuns de la institutiile statului, in urma unor adrese trimise, pentru a vedea daca asistentele pot fi angajate pe perioada nedeterminata.

Acestora li s-a incetat de drept contractul de munca pe perioada nedeterminata, pentru indeplinirea conditiilor de varsta si cotizare. Ele au fost angajate pe perioada determinata pana la organizarea concursului, dar daca institutiile statului imi raspund si imi spun ca pot anula decizia de iesire la pensie de drept, atunci revin si le fac contract de munca pe perioada nedeterminata. Aceasta este o formula tranzitorie pana primim un raspuns final”, a precizat Iliuta.

like facebookMinistrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a cerut, vineri, conducerii Spitalului Judetean sa reangajeze asistentele medicale pe motiv ca actul privind concedierea cadrelor medicale nu mai era valabil si nu trebuia pus in aplicare.

 

2 thoughts on “Cele 70 de asistente de la Spitalul Judeţean rămase fără loc de muncă, reangajate

  1. SI ACUM , DACA TOT AU FOST REANGAJATE, AR FI BINE SA SE FACA NISTE CONTROALE INOPINATE SA SE VADA SI CE FAC ACESTE DOAMNE ASISTENTE BUNE DE PENSIONARE, PE UNDE DISPAR IN TIMPUL PROGRAMULUI, PE UNDE ISI PETREC TIMPUL PE BANII CONTRIBUABILILOR, CUM DORM TOATA NOAPTEA IN GARZI SI IN GENERAL CAT DE EFICIETE SUNT … TIMP IN CARE TINERI BUNI DE MUNCA STAU ACASA … MINISTRUL BANICIOIU E UN PROST SI UN INCOMPETENT !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *