Florin Ţurcanu l-a felicitat pe noul viceprimar Eugen Ţurcanu cu birou în faţa Primăriei. Vezi ce i-a spus!

Eugen Turcanu- Florin Turcanu
Eugen Turcanu- Florin Turcanu

Preşedintele Consiliului Judeţean şi liderul PNL, Florin Ţurcanu, l-a felicitat, marţi dimineaţă, pe noul viceprimar al municipiului Botoşani, Eugen Ţurcanu (PDL), pentru decizia de a amplasa biroul în faţa Primăriei.

„În sfârşit au şi oamenii unde veni în audienţă, că ăştia nu au nu au ţinut până acum audienţe”, a spus Florin Ţurcanu, imediat după ce l-a salutat pe Eugen Ţurcanu.

like facebookFlorin Ţurcanu susţine că protestul este „de bun simţ, atâta timp cât primarul încalcă legislaţia”.

„Ce ai vrea să facă omul? Să se lege de uşa Primăriei? Este civilizat şi aşteaptă ca şi primarul să înţeleagă că minoriotăţile se supun majorităţilor”, a mai spus şeful liberalilor.

Protest inedit. Viceprimarul, Eugen Ţurcanu, şi-a amplasat biroul în faţa Primăriei

Ovidiu Portariuc : Se pare că cineva din PDL profită de naivitatea domnului Eugen Ţurcanu

4 thoughts on “Florin Ţurcanu l-a felicitat pe noul viceprimar Eugen Ţurcanu cu birou în faţa Primăriei. Vezi ce i-a spus!

  1. Doi circari, nu va mai saturati de functii, condamantul incurajeaza astfel de actiuni in loc sa caute sa se inteleaga cu cei care trebuie sa colaboreze.
    Voi politicienii va puneti in situatii extrem de penibile pentru a castiga votul oamenilor dar nu tineti cont ca oamenii intre timp au deschis ochii si nu vor mai vota dupa credeti.
    Daca s-ar implementa o rubrica in buletinul de vot „Nu sunt de acord cu niciunul din candidati” mai bine de 40% (populatia tarii) vor stampila acea rubrica.

  2. poza asta trebuie pusa in rama … o palma data liberalilor botosaneni! astia doi TURCANI, acum un an se bateau, injurau, scuipau si acum se pupa! pentru ciolan te faci frate cu dusmanii! ce caractere josnice! o sa va reveniti voi dupa alegeri…..

  3. Acest judet ce a dat tarii marile genii ale Romaniei nu poate fi condus de Turcani. Botosani trebuie sa progreseze si sa se alinieze cu celelalte judete ale tarii. Vrem respect din partea Europei, drepturi egale si cat mai putin circ ieftin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *