Fostul vicepreşedinte PNL Mircea Diaconu în campanie electorală la Botoşani. Vezi ce spune despre Mihai Ţurcanu!

Mircea Diaconu in campanie la BotosaniFostul vicepreşedinte al PNL Mircea Diaconu, care a fost exclus de pe lista de europarlamentari liberali şi care s-a înscris în competiţia electorală pentru parlamentul European ca şi candidat independent s-a aflat, luni după-amiază, la Botoşani.

El a avut, în faţa Teatrului Mihai Eminescu, o întâlnire cu aproape 50 de susţinători de-ai săi.

like facebookDiaconu a vorbit deschis cu oamenii, în cadrul turneului săi electoral intitulat „Ocolul României în 22 de zile!”.

Mircea Diaconu in campanie la BotosaniReferindu-se la Mihai Ţurcanu, care ocupă poziţia şaptea pe lista de candidaţi ai PNL la europarlamentare (poziţie care îi revenise iniţial lui Diaconu), acesta a spus:

Credeţi că cineva de aici sau din altă parte mă putea contrabalansa pe mine? E caraghios! Problema e de opţiune la vârf. A fost o decizie a conducerii la vârf a partidului de a nu-şi risca lista şi potenţialul electoral incluzândumă pe mine pe listă, care eram pasibil de un atac juridic. Teama lor a fost şi sunt de acord cu ea că vor fi atacaţi juridic totalmente„, a spus Diaconu.

mircea diaconu in campanie la BotosaniAcesta a adăugat că nu are nicio problemă nici cu Mihai Ţurcanu, nici cu liderul PNL Botoşani, Florin Ţurcanu.

Mircea Diaconu a venit la Botoşani cu un Aro 10, a împărţit câteva afişe şi vederi electorale, oferind foarte multe autografe. La faţa locului au fost mai multe echipaje de poliţişti, jandarmi şi poliţişti locali.

De la Botoşani, Diaconu a plecat spre Suceava.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *