Festivalul „Satule, mândră grădină” va avea loc pe 20 și 21 mai

festivalul satule, mandra gradina bucecea- BotosaniFestivalul „Satule, mândră grădină”, care a ajuns la a 35-a ediție, va avea loc pe 20 și 21 mai în orașul Bucecea. Manifestarea este organiyată de Consiliul Județean Botoșani, Primăria și Consiliul Local Bucecea, Centrul Cultural Bucecea și Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale.

Marți, 20 mai, la ora 14.00 va avea loc deschiderea oficială a festivalului, care va avea loc la Centrul Cultural din orașul Bucecea. Concursul se va desfășura conform regulamentului stabilit și convenit între organizatori.

like facebookMiercuri, 21 mai, de la ora 16.00, tot la Centrul Cultural Bucecea, va avea loc festivitatea de premiere și gala laureaților, urmate de un spectacol susținut de Orchestra Rapsozii Botoșanilor, sub bagheta maestrului Ciprian Potoroacă, dar și de un recital al Ansamblului folcloric din raionul Briceni- Republica Moldova.

La festival participă concurenți din județele Bacău, Botoșani, Brăila, Galați, Iași, Neamț, Suceava, Vaslui, Vrancea, precum și invitați din Ucraina și Republica Moldova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *