Ghiorghiţă: Prefectul Macaleţi este un personaj politic

florin ghiorghita consiliul local botosaniConsilierul local Florin Ghiorghiţă îl atacă pe prefectul Costică Macaleţi şi spune că reprezentantul Guvernului în teritoriu este un personaj politic, în loc să fie apolitic. Ghiorghiţă a declarat în şedinţa de Consiliu Local de luni că imixtiunea politicului în Instituţia Prefectului este tot mai vizibilă, făcând referire la decizia prefectului de a ataca în contencios administrativ hotărârea privind schimbarea viceprimarului Cosmin Andrei.

like facebookDin păcate, la ora actuală este un personaj politic, nu apolitic aşa cum ar trebui să fie. Dacă prefectul îşi permite să facă astfel de abuzuri în continuare, împotriva lui vor fi iniţiate acte în justiţie pentru abuz în serviciu, chiar dacă îl cheamă Macaleţi, chiar dacă îl cheamă altfel şi chiar dacă este de la un partid politic sau altul„, a spus Ghiorghiţă.

El a atras public atenţia prefectului judeţului Botoşani că în momentul în care va încălca din nou legea, pe lângă o plângere penală care urmează să fie depusă împotriva acestuia se va apela şi la instanţă.

One thought on “Ghiorghiţă: Prefectul Macaleţi este un personaj politic

  1. Acest personaj despre care vorbesti mai Florine este mai curat si mai transparent decat cel mai cinstit politician in Botosani. Nu are business-uri si smecherii,nu a avut motive sa isi umple buzunarele pentru ca nu are cui sa ii lase,neavand copii. Esti constient cand ai zis „chiar daca il cheama Macaleti” ti-ai demascat temerea fata de el! Joaca-te impreuna cu Flutur cu Turcanu cu focul cu el si cu declaratii si amenintari ca s-ar putea sa va treziti cu mascatii la usile voastre….in atatia ani a tacut din gura si a fost impartial….acum s-ar putea sa va nimiceasca pe voi toti care v-ati umplut buzunarele prin siretlicuri si manarii…Va dau un sfat,nu starniti ceva ce va poate rapune. Sunteti constienti ca daca erati in pozitia lui fiecare din voi facea jocurile partidului din care facea parte. Nu fiti ipocriti si nu uitati in ultimul rand…daca va e bine,tineti-va gura ca sa nu fie rau!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *