Preşedintele CJ a făcut publică listă cu propunerile de investiţii trimisă la Ministerul Dezvoltării: Vrem să demonstrăm că PSD-iştii mint

Florin TurcanuPreşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, îl contrazice pe premierul Victor Ponta şi vicepremierul Liviu Dragnea şi spune că judeţul Botoşani a trimis proiecte prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală. El a veni, luni, în cadrul unei conferinţe de presă cu documente prin care a arătat care sunt proiectele depuse de CJ, de la care primării şi care sunt investiţiile finanţate de Ministerul Dezvoltării în acest an.

El a spus că oficialii Guvernului nu au făcut altceva, vineri, decât să-i mintă pe botoşăneni.

like facebookCei doi domni care reprezintă România au venit în Botoşani şi au minţit cu multă neruşinare. Consiliul Judeţean Botoşani a trimis ultima adresă la Ministerul Dezvoltării în 10 februarie 2014, unde avem peste 60 de proiecte. Vrem să demonstrăm că PSD-iştii mint. Au venit 22. milioane lei aşa cum am trimis adresa la minister, iar asta înseamnă că am respectat cu punct şi virgulă legislaţia în vigoare„, a spus Ţurcanu.

Preşedintele CJ îl contrazice pe Dragnea şi spune că judeţul Botoşani nu este singurul din ţară cu doar 13 proiecte finanţate în cadrul acestui program. Potrivit lui Ţurcanu, judeţul Bacău are tot 13 proiecte finanţate, judeţul Iaşi-14 obiective finanţate, Arad-opt obiective, Argeş-şase obiective, Cluj-nouă obiective.

Vezi aici propunerile Finantare obiective 2014 , pentru primării!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *