Ţurcanu vrea referendum pentru demiterea primarului municipiului Botoşani

Florin Turcanu si Ovidiu PortariucPreşedintele PNL Botoşani, Florin Ţurcanu, îl ameninţă pe primarul Ovidiu Portariuc cu demiterea sa prin referendum. Ţurcanu a spus că dacă Portariuc nu îşi schimbă atitudinea, ia în calcul la modul cel mai serios organizarea unui referendum pentru schimbarea acestuia din funcţia de primar, iar acest lucru s-ar întâmpla în toamnă, după alegerile prezidenţiale. Nemulţumirea liderului PNL a pornit de la atitudinea primarului municipiului, care nu vrea să pună în aplicare hotărârea privind înlocuirea viceprimarului Cosmin Andrei.

like facebookDacă facem un referendum în Botoşani şi îl trimitem acasă pe domnul primar, ce face atunci? Stă acolo şi îşi leagă gâtul de scaunul primăriei. Luăm în calcul serios să facem şi un referendum, iar atunci se va spunde Da sau Nu. Trebuie trimis acasă să mai înveţe, funcţia asta este prea mare. Vă asigur că vom avea guvern şi va fi un alt preşedinte al României, în afară de Victor Ponta. Eu nu vreau să îmi pierd timpul cu el, dar dacă nu înţelege că trebuie să respecte majoritatea…„, a spus Ţurcanu.

El susţine că viceprimarii Cătălina Lupaşcu şi Eugen Ţurcanu nu îşi doresc să blocheze activitatea în Primărie şi că dacă cei doi vor fi chemaţi la discuţii, toate proiectele ar trece în Consiliul Local, asemeni celor din Consiliul Judeţean.

4 thoughts on “Ţurcanu vrea referendum pentru demiterea primarului municipiului Botoşani

  1. Ovidiu Portariuc a demonstrat ca este capabil si poate face foarte multe lucruri pentru cetatenii municipiului Botosani. Un astfel de demers ar fi inutil si costisitor pentru cetatenii municipiului Botosani. Domnule Turcanu, oamenii asteapta de la conducatori mai multe fapte si mai putine vorbe!

  2. Vrem referendum pentru CJ! Asta e cel mai legitim. Oaia Behaitoare a fost aleasa pe spinarea USL pentru lupta Anti-base. Acum Oaia a trecut in trabara lingatorilor de fund Basescian. Nu mai are nici o legitimitate! VREM REFERENDUM IN CE PRIVESTE LEGITIMITATEA PRESEDINTELUI CONSILIULUI JUDETEAN!

  3. Ia nu mai spune, nu-ti trece prin cap ca oamenii ar vota mult mai curind pentru demiterea ta daca ar fi referendum? ca doar tu uneltesti de acolo din birou schimbarile de la primarie si vrei sa conduci si primaria ca un dictator si nu-ti pasa decit de neamurile tale care trebuie sa fie numaidecit in functii si acum il impingi cu sila si pe acest Turcanu ca viceprimar si terorizezi pe cei din primarie si nu lasi baietii aia in pace si nici consiliul local sa faca treaba. Dar lumea vede si plateste cind ii vine randul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *