Eugen Ţurcanu vrea să preia, de marţi, scaunul de viceprimar, Portariuc nu

eugent turcanu consiliul local botosaniPrimarul Ovidiu Portariuc a transmis, luni, la finalul şedinţei de Consiliu Local, că lucrurile în Primăria Botoşani îşi urmează cursul firesc, cu Cosmin Andrei pe funcţia de viceprimar, până când se primeşte punctul de vedere al Instituţiei Prefectului privind hotărârea privind schimbarea pentru a doua oară a lui Andrei. Portariuc a spus că „majorităţile şi intenţiile lor trebuie validate legal”.

like facebookPână în momentul în care nu vom primi confirmarea legalităţii desfăşurării acestei şedinţe şi a procedurii, lucrurile îşi urmează firesc cursul, pentru că aşa spune legea. Nimeni nu cred că doreşte să se încalce legea. Fac apel la maturitate politică. Vă rog să aşteptaţi până primim confirmarea legalităţii acestei hotărâri, iar din acel moment puteţi prelua atribuţiile. Din ce am înţeles, grupul consilierilor PSD s-ar putea să facă o acţiune împotriva legalităţii acestei hotărâri„, a spus Portariuc.

Eugen Ţurcanu, viceprimarul ales luni, a spus că de marţi doreşte să-şi înceapă activitatea la Primărie. El a cerut ca uşa să fie descuiată, iar Cosmin Andrei să lase liber biroul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *