Ţurcanu îl ameninţă pe prefect: Din toamnă el pleacă de aici

Florin TurcanuLiderul PNL Botoşani, Florin Ţurcanu, l-a ameninţat, luni, pe prefectul Costică Macaleţi că, dacă mai atacă în contencios- administrativ, noua hotărâre de schimbare a viceprimarului Cosmin Andrei, va fi destituit.

Sper ca domnul prefect să înţeleagă, pentru că, dacă şi tura asta mai încearcă să atace în contencios administrativ, eu îi transmit că din toamnă el pleacă de aici. Guvernul va cădea şi atunci sper că vrea să trăiască în Botoşani liniştit”, a spus Ţurcanu.

like facebookEl cere PSD să accepte votul din Consiliul Local şi să nu mai conteste schimbarea viceprimarului Cosmin Andrei.

Trebuie să înţeleagă şi domnii de la PSD că în democraţie minorităţile se supun majorităţii. Asta e de când lumea şi pământul”, a adăugat Ţurcanu.

2 thoughts on “Ţurcanu îl ameninţă pe prefect: Din toamnă el pleacă de aici

  1. Curcanule…el va trai linistit pentru ca el nu a furat nimic…iar ceea ce face acum sunt chestiuni politice legate de culoarea partidului pe care le-ai fi facut si tu. In rest…traieste tu linistit ca dupa ce ti se termina mandatul fii sigur ca intr-o buna zi cagulatii te vor ridica de dimineata si te vor paste multi ani de puscarie pentru multe alte chestii ilegale ce le faci i n afara sectorului politic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *