Cosmin Andrei, schimbat pentru a doua oară din funcţia de viceprimar al municipiului Botoşani

cosmin andrei consiliul local botosaniCosmin Andrei a fost schimbat pentru a doua oara din functia de viceprimar al municipiului Botosani. La votul secret de luni privind schimbarea lui Cosmin Andrei au participat 14 consilieri locali ai PNL, PDL, PER si PNTCD. Noua consilieri au fost absenti, cei sapte consilieri ai PSD parasind sala de sedinta, iar alti doi fiind invoiti.

Consilierii locali au propus ca locul acestuia sa fie numit Eugen Turcanu, el fiind votat de toti cei 14 participanti la vot.

Va multumesc pentru a doua oara pentru increderea acordata. Pana la urma toata zarva si agitatia domnului primar nu a avut efectul scontat. Fiecare a votat cum i-a dictat constiinta. Ii solicita public ca de maine sa demaram colaborarea fructuoasa. Voi fi la ora 8,00 la birou si ii cer predecesorului sa descuie usa„, a spus Eugen Turcanu.

like facebook

Cosmin Andrei a fost schimbat din functia de viceprimar pe 8 mai, insa Institutia Prefectului a atacat in contencios administrativ hotararea de Consiliu local. Luni, 14 consilieri locali au convocat sedinta extraordinara pentru revocare Hotararii de CL nr.137 privind schimbarea lui Cosmin Andrei, revocarea Hotararii de CL 138 privind alegerea lui Eugen Turcanu in functia de viceprimar, insa, pe ordinea de zi au fost si cele doua proiecte de hotarare privind schimbarea lui Cosmin Andrei, respectiv alegerea lui Eugen Turcanu pe functia de viceprimar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *