Un nou balci in Consiliu Local. Un consilier local a votat din nou la vedere si a dat peste cap votul celorlalti consilieri. Vezi motivul!

cl vot 1Situatie incredibila in sedinta de Consiliu Local de luni. Un consilier local a votat la vedere si a dat peste cap intreaga procedura de vot a Consiliului Local privind revocarea Hotararii de schimbare a viceprimarului Cosmin Andrei. Paul Onisa a spus ca a luat aceasta decizie pentru a da posibilitate justitiei sa se pronunte in acest caz. Consilierii liberali, dar si cei democrat-liberali au cerut reluarea votului, considerand ca Onisa a fost influentat sa faca acest gest de catre consilierii PSD, pentru ca viceprimarul Cosmin Andrei sa ramana, in continuare, pe post.

Nu este niciun  fel de influenta. Este doar decizia mea. Am asistat in urma cu o saptamana cu un vot la vedere si s-a ajuns la anularea hotararii. Ar trebui sa avem rabdare pana cand justiutia va hotara legalitatea hotararii. Avem un precedent si nu trebuie sa acuzati o persoana care foloseste aceeasi cale. Nu am partipriuri cu Cosmin Andrei. As fi fost incantat sa fie si Eugen Turcanu, ca nu am nimic cu el, dar sa lasam justitia sa isi spuna cuvantul. Sa nu fie orgolii in CL, asta am vrut sa demonstrez„, a spus Onisa.

Viceprimarul liberal Catalina Lupascu a spus ca se astepta la aceasta lovitura.

like facebookAveam aceasta informatie si nu intamplator am afacut apel si l-am invitat pe prefect la sedinta. Nu credeam ca, colegul nostru va pica in aceasta capcana si cred ca atunci cand vrei sa iti exprimi nemultumirea o faci prin vot impotriva . Stiam ca circul pe care il face PSD in CL va continua si astazi„, a spus Catalina Lupascu.

Hotararea privind schimbarea lui Cosmin Andrei din functia de viceprimar a fost contestata in contencios administrativ de Institutia prefectului, pe motiv ca nu s-a respectat regulamentul privind votul secret.

Consilierii locali au solicitat anularea votului anterior si repetarea procedurii, insa consilierii Mihai Tincu si Gheorghe Ursuleanu au inceput sa numere voturile consilierilor. Enervat peste masura, consilierul local Florin Ghiorghita a mers la urna si a luat foaia pe care a votat, dupa care a rupt-o.

15 consilieri locali au votat pentru repetarea procedurii si au cerut noi buletine de vot. Consilierii locali s-au certat mai bine de o ora si jumatate pe schimbarea vicelui Cosmin Andrei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *