Primarul Portariuc către consilierii locali: Dacă continuaţi să vă certaţi, să faceţi trucuri politice, vom ajunge în punctul ca activitatea să fie blocată

ovidiu portariuc consiliul local botosaniPrimarul municipiului Botosani, Ovidiu Portariuc, a facut un apel, luni, la consilierii locali intruniti in sedinta extraordinara sa inceteze cu circul care se face in Consiliul Local. El le-a spus consilierilor sa lase deoparte orgoliile personale si frustrarile.

like facebookFac apel si o rugaminte: sa incetati cu toate aceste schimbari si acest circ. Au obosit si cetarenii municipiului si colegii nostri, aveti in spate directori de directii care asteapta sa dam drumul la proiecte. Stim ca sunt importante functiile, dar trebuie sa mergem cu proiectele. Daca continuati sa va certati, sa faceti trucuri politice, vom ajunge in punctul ca activitatea sa fie blocata. Sa lasam deoparte toate aceste orgolii personale, toate aceste frustari. Sa lasam deoparte interesul pentru functii si sa ducem la sfarist proiectele municipiului‘, a spus Portariuc.

Consilierul local Marius Cristescu i-a raspuns primarul ca el este cel frustrat si nu consilierii locali si tot el este cel care tine la functii, nu consilierii locali.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *