Consilierul Mihai Tincu la şedinţa de CL privind schimbarea lui Cosmin Andrei, pentru a doua oară: Nu am fost trimişi aici să facem panaramă şi teatru

clSedinta extraordinara de Consiliu Local, convocata, luni, de consilierii PNL si PDL pentru revocarea hotararii de CL privind schimbarea lui Cosmin Andrei din functia de viceprimar a inceput cu scandal.

Consilierul local Mihai Tincu a acuzat faptul ca nu este sedinta de Consiliu Local fara scandal.

Eu as propune domnului sceretar sa studieze posibilitatea organizarii in fiecare zi a doua sedinte de Consiliu Local, ca aceste sedinte sa poata sa fie si sambata si duminica, sa transforman activitatea asta de administratie intr-o activitate de propaganda, de tamaduire a unor frustari, a unor oameni care au pierdut alegerile si care vor ca acest CL sa fie dus in derizoriu, sa ne certam toata ziua, sa ne hartuim, sa dam semnale ca nu mai avem nimic de facut decat lupta si scandal. Consider ca sedinta de azi, din punctul de vedere ale legii contenciosului administrativ este o sedinta organizata impotriva intereselor botosanenilor. Nu am fost trimisi aici sa facem panarama si teatru. Sa dam afara si sa revenim asupra deciziilor„, a spus Tincu.

like facebookConsilierul PSD a declarat ca in cazul in care nu se va respecta legea, va fi depusa o noua contestati.

Pana ce justitia nu-si spune un punct de vedere, nici prefectul si nici CL nu au dreptul sa se apuce de acel lucru. Nu cred ca botosanenii vor asta„, a adaugat Mihai Tincu.

Aura Simion, dar si consilierul Paul Onisa au avut, de asemenea, critici cu privire la proiectul de hotarare privind revocarea hotararii de Consiliu Local de schimbare a viceprimarului Cosmin Andrei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *