Maratonul MTB „Nordul Moldovei- Caii Pedalează” 2014, ediţia a IV-a

Maratonul Caii pedaleaza BotosaniMoşia „Cai de Vis” va invită să luaţi parte la evenimentul sportiv ce marchează pe harta României, pentru al IV-lea an consecutiv, ciclismul în nordul Mordovei: Maratonul „Caii pedalează”.

Startul si Sosirea vor avea loc in ziua de 24 mai, in curtea Mosiei din localitatea Varful Campului, judetul Botosani, incepand cu ora 9:00.

Competiţia este un eveniment de tradiţie al Moşiei Cai de vis. El reprezintă o provocare pentru pasionaţii de ciclism şi mişcare în aer liber, având anual sute de participanţi din întreaga ţară.

Din programul Maratonului mai fac parte un spectacol de sărituri la obstacole cu caii Moşiei „Cai de vis”, Prânzul campionilor, care va fi pregătit cu produse 100% ecologice de la ferma moşiei, o tombolă şi festivitatea de premiere.

Ediţia din acest an se bucură deja de peste 150 de participanţi cu vârste de la 14 la peste 45 de ani, atât la feminin, cât şi la masculin, iar înscrierile nu s-au finalizat.

Mai multe detalii pot fi gasite in materialul atasat, pe site-ul evenimentuluiwww.mtbnordulmoldovei.com si al Mosiei Cai de Vis – www.caidevis.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *