Prezenţă botoşăneană la Târgul Naţional de Tabere

tabara agaftonDirectia Judeteana pentru Sport si Tineret Botosani a participat cu trei delegati  la Targul National de Tabere organizat de Ministerul Tineretului  si Sportului la  Sala Polivalenta din Bucuresti in perioada 16-18 mai 2014 unde au fost prezentate ofertele de tabere de odihna, tabere nationale si tabere tematice din intreaga tara, dar si oferta de tabere internationale, de remarcat fiind cea pentru Grecia.

Instructorul de turism Duta Constantin, administratorul Centrului de Agrement “Codrii de Arama” din Agafton  Iulia Palade si directorul executiv al DJST Botosani Radu Humelnicu au prezentat oferta Botosaniului la aceasta importanta manifestare.

„Apreciem utila si oportuna la inceput de sezon turistic aceasta initiativa , consideram ca a avut un real succes si ca si-a atins obiectivul propus„, susţine Radu Humelnicu.

La deschiderea targului  delegatiilor din tara li s-a alaturat si ministrul Gabriela Szabo .

„Avand in vedere momentele de cumpana pe care doamna Ministru Gabriela Szabo le traverseaza la trecerea in nefiinta a tatalui domniei sale , colectivul Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Botosani ii  transmit pe aceasta cale Sincere condoleante!”, a continuat Humelnicu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *