Concurs inedit organizat la Botoșani cu sprijinul partidului Forța Civică

concurs organizat de Partidul Forta Civica BotosaniSambătă a avut loc la Botoșani evenimentul „Battle of the Teams”, care a reunit pasionații din comunitatea de jucători ai celebrului “League of Legends”. El s-a desfășurat la sala Winners din strada Octav Onicescu, cu începere de la ora 14.00, și s-a bucurat de o participare peste așteptări. S-au înscris în concurs 50 de tineri jucători, ei bucurându-se de prezența unui număr important de susținători.

“Evenimentul a fost o reușită și ne dorim pastrarea pateneriatului cu Forța Civică pentru a continua și chiar dezvolta acest proiect”, a declarat la finalul evenimentului, Radu Sadovei, principalul organizator.

După aproape 11 ore de joc, câștigătoare a fost desemnată echipa “SSB1”.

concurs organizat de Partidul Forta Civica BotosaniAm fost surprinsă de interesul tinerilor pentru acest gen de evenimente și mă bucur că Forța Civică a putut să fie partener într-o astfel de organizare. Chiar dacă pare un joc, e clar că ingredientul principal în concurs e inteligența, iar când vine vorba de inteligență, sustinerea noastră este necondiționată “, a declarat la rândul său președintele organizației județene de tineret de la Forța Civică, Oana Elena Saucă.

Pentru cei care nu au putut fi prezenți, evenimentul a fost transmis în direct în comunitatea

Sursa: Comunicat de presa Forta Civica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *