Omul de afaceri Viorel Hriţcu, condus pe ultimul drum de sute de persoane

inmormantare viorel hritcu botosani8Sute de persoane l-au condus, duminică după-amiază, pe ultimul drum pe omul de afaceri Viorel Hriţcu, acesta fiind înmormântat în cimitirul Pacea. Curtea Bisericii Buna Vestire a devenit neîncăpătoare încă de la orele amiezii, iar slujba  a fost oficiată chiar de finul omului de afaceri, preotul Dan Afloarei.

like facebookCortegiul funerar a pornit spre cimitir în jurul orei 15.30, sute de persoane înoţinând trupul neînsufleţit al patronului tipografiei Ria. Familia acestuia era devastată, rudele nemaigăsindu-şi cuvintele, iar cunoscuţii vorbeau despre Viorel Hriţcu ca despre cel mai bun om pe care l-au întâlnit. În faţa cortegiului zeci de tineri duceau peste 100 de coroane de flori cu mesaje din partea cunoscuţilor.

Reamintim că Viorel Hriţcu a murit, în noaptea de marţi spre miercuri, după un stupid accident de bicicletă. Patronul tipografiei Ria mergea cu bicicleta pe Pietonalul Unirii, însă, la un moment dat, din motive încă necunoscute, a lovit o fântână arteziană.

El a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Mavromati, însă, cu toate acestea, nu a mai putut fi salvat.

inmormantare viorel hritcu botosani7inmormantare viorel hritcu botosani9inmormantare viorel hritcu botosani11inmormantare viorel hritcu botosani12inmormantare viorel hritcu botosani13inmormantare viorel hritcu botosani14inmormantare viorel hritcu botosani15inmormantare viorel hritcu botosani16inmormantare viorel hritcu botosani17inmormantare viorel hritcu botosani18

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *