Un actor botoşănean joacă în serialul Las Fierbinţi, după ce a jucat în mai multe filme americane

andrei ciopec actor las fierbintiUn tânăr actor, de 28 de ani, din Botoşani a ajuns să joace într-unul dintre cele mai iubite seriale de comedie difuzate în prezent, „Las Fierbinţi”. Rolul vine după  mai multe colaborări cu studiourile Media Pro.

like facebookAndrei Ciopec a jucat alături de Dolph Lundgren în filmul „One in the Chamber”. Botoşăneanul a primit rolul unui chelner în filmul american turnat în 2011 şi lansat în 2012. El a mai jucat în alte filme apaţinând de alte producţii alături de Michael J. Wihte şi Scott Adkins.

Propunerea pentru serialul Las Fierbinţi a venit fără a mai fi nevoie să treacă castingul. Ciopec interpretează, în serialul de comedie, rolul unui inspector de la Renel, în episodul 13 din sezonul 6.

Mai mult decât atât acesta a mai prins o colaborare pentru un alt serial, ” Deschide ochii”,  tot la Media Pro şi care urmează a fi difuzat. Tânărul actor va interpreta rolul unui poliţis-boxer, aici jucând alături Victor Rebenciuc, Andi Vasluianul şi George Alexandru.

andrei ciopec actor las fierbintiAndrei Ciopec şi-a descoperit pasiunea pentru actorie de mic, încă de la grădiniţă. A urmat cursurile Colegiului Octav Onicescu din Botoşani, la care a fost pentru o perioadă şi în trupa de teatru.

A fost admis ulterior la Facultatea de Administraţie Publică din cadrul unei Universităţii Bucureşti, însă timpul liber şi-l dedica activităţilor artistice, actorie, scriind poezii cântând la chitară şi facând iluzionism. În timpul facultăţii a reuşit să plece în SUA, unde, printre altele, a urmat cursuri de actorie şi s-a întors hotărât să îşi perfecţioneze studiile în domeniul care îl atrăgea cel mai mult.

S-a înscris la Facultatea de Teatru din Iaşi şi în paralel la un master în administraţie, însă la scurt timp le-a abandonat pe amândouă. A plecat în Spania timp de 10 luni, iar în acest timp a făcut parte dintr-o trupă de teatru a unei asociaţii de români. S-a întors în ţară şi, în 2011, a fost admis la Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi andrei ciopec actor las fierbinti1Cinematografie I.L Caragiale Bucureşti, clasa Florin Zamfirescu.

A jucat până acum în aproximativ 20 de scurtmetraje, interpretând roluri de poliţist, director de bancă, comisar până la bătăuş şi violator. În tot acest timp a jucat şi în aproximativ 30 de spoturi publicitare făcând la început figuraţie, apoi obţinând rol secundar, principal şi chiar devenind imagine pentru unele companii.

” De obicei îmi construiesc personajele când merg pe stradă. Mă gândesc la ele şi imi vine ideea pe care o aştept şi de acolo se dezvoltă totul”, spune Andrei despre secretul său în actorie.

Pe partea de teatru a avut roluri precum precum Platonov din piesa cu acelaşi nume, Starbuck din „Omul care aduce Ploaia”, mafiotul din „Bungee Jumping”, tatăl din piesa „6 personaje în căutarea unui autor”, Corin din „Cum vă place”.

În prezent lucrează la „Împăratul neîmpărat” de Filip Columbeanu în care interpretează rolul principal, al împăratului, piesa urmând a fi pusă în scenă la unul dintre teatrele din Bucureşti. Cel mai drag îi este personajul, Dimitrie Karamazov, din piesa Fraţii Karamazov. El, împreună cu colegii din această piesă, se află într-un mic turneu prin ţară. A jucat la Buzău, andrei ciopec actor las fierbinti2Oneşti, Târgovişte, Paşcani, Focşani şi va urma să joace la Târgu Jiu. Pe viitor şi-ar dori să îl joace pe Ilie Moromete sau să interpreteze rolul lui Ion Creangă.

Unul dintre cele mai mari regrete ale sale este că nu a jucat în Botoşani, însă speră să ajungă cu spectacolul Fraţii Karamazov.

” De mic am fost atras de actorie şi în urma tuturor căutările mele  am rămas fidel acestei meserii. Ştiu că am să fac asta toată viaţa. Odată ce descopăr ceva care îmi place rămăn ataşat pentru totdeauna de acel ceva. De exemplu în  muzică de Jonny Cash, în poezie de Serghei Esenin, în actorie de Al Pacino şi în sport de Bruce Lee”, se caracterizează actorul botoşănean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *