Vicepremierul Dragnea: Strategia de dezvoltare pe care a realizat-o municipiul Botoşani este finanţabilă

ponta ovidiu portariuc dragnea botosaniMunicipiul Botoşani are proiecte în cadrul strategiei de dezvoltare de aproape 140 milioane euro, a declarat, vineri, la Botoşani vicepremierul Liviu Dragnea. El a menţionat că strategia de dezvoltare pe care a realizat-o municipiul Botzoşani este o strategie care se califică şi care este finanţabilă.

Aceste proiecte vor fi finanţate atât prin Programul Operaţional Regional, cât şi prin alte programe cu finanţare europeană, prin programele guvernamentale cu finanţare de la bugetul de stat. De asemenea, vom căutae să găsim şi alte surse de finanţare. Strategia de dezvoltare pe care a realizat-o municipiul Botoşani este o strategie care se califică, care este finanţabilă şi care arată că jurul municipiului Botoşani şi în interiorul municipiului Botoşani putem discuta în mod serios pe de o parte de regenare urbană, pe de altă parte de creşterea siguranţei cetăţenilor„, a spus Dragnea.

like facebook

El a adăugat că aşteaptă ca celelalte localităţi din judeţ să depună proiecte prin Programul Naţional de Dezvoltare Rurală, dar şi prin alte proiecte finţate de fonduri europene.

Nu am ţinut cont şi nu voi ţine nici în judeţul Botoşani de culoarea politică nici a primarului şi nici a preşedintelui CJ, în schimb dorim ca nici în interiorul judeţului să nu găsim o abordare politicianistă, pentru că dezvoltarea nu trebuie să ţină cont de culoarea politică„, a concluzionat Dragnea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *