Primarul Portariuc, chemat de Dragnea la Bucureşti să discute despre construcţia blocurilor pentru tineri

ovidiu portariuc ponta dragnea botosani1Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat că proiectul pe care doreşte să-l dezvolte Primăria municipiului Botoşani, cel privind construcţia de blocuri pentru tineri este unui extrem de îndrăzneţ. Dragnea a spus că imediat după alegerile europarlamentare, se va întâlni cu primarul Ovidiu Portariuc pentru a discuta asupra acestei investiţii.

În ceea ce priveşte terenul care a fost transferat de la Ministerul Apărării Naţionale prin hotărârea de Guvern la municipiul Botoşani, imediat după 25 mai l-am rugat pe domnul primar Portariuc să vină la Bucureşti să avem o discuţie pentru realizarea unui complex în acea zonă care să cuprindă şi locuinţe şi alte utilităţi. Este un teren bun, un teren amplasat într-un loc favorabil şi acolo se poate dezvolta un proiect extrem de serios„, a spus Dragnea.

like facebook

La rândul său, premierul Victor Ponta a cerut conducerii municipalităţii ca locuinţele pentru tineri să nu se facă pe toate cele 47 de hectare de teren primite.

Mă bucur că Guvernul pe care eu îl conduc a aprobat transferul acelui teren de la MapN la Primărie şi în mod sigur o să faceţi şi locuinţe ANL, dar nu cred că vă trebuie 47 de  ha pentru locuinţe ANL. Poate găsiţi şi alte proiecte pe care să le dezvoltaţi”, a subliniat Ponta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *