Florin Ţurcanu despre declaraţiile lui Ponta şi Dragnea: Pur politice. Au căutat un ţap ispăşitor: Ţurcanu

turcanu florin mai 14Preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, consideră că declaraţiile făcute la Botoşani de Victor Ponta şi Liviu Dragnea sunt pur politice. El spune că nu este normal să fie criticat pentru că judeţul a depus proiecte puţine pe Programul Naţional de Dezvoltare Rurală, atâta timp cât a trimis la Ministerul Dezvoltării „o maşină cu proiecte”.

Am văzut că fac declaraţii care mă uimesc. Vă dau exemple . Am trimis când era Eduard Hellivig o maşină cu proiecte la ministerul Dezvoltării, cu peste 60 de comune şi toate cu proiecte. Când a venit domnul ministru Dragnea, am trimis încă o maşină cu proiecte, cu adrese, cu confirmări de primire. Am trimis proiecte. Ce trebuie să mai fac eu. Am alocat sume de bani respectând criteriile impuse şi s-au terminat banii. Eu nu am la mine, la CJ, să dau bani”, a spus Ţurcanu.

like facebook

Preşedintele CJ a declarat că se aştepta ca oficialii Guvernului să vină la Botoşani cu promisiuni, nu să îl atace pe el.

Sunt declaraţii pur politice. Eu credeam că vin şi spun: domnule, vom termina în  următorii doi ani de asfaltat DN 24 C, vom finanţa modernizarea vămii Rădăuţi-Prut, vom finaliza Vama Racovăţ, vom face drumurile naţionale, nu mai spunem de cele judeţene. Dar să vii şi să dai vina pe mine. Sunt important. Mi se par declaraţii pur politice şi au căutat un ţap ispăşitor, Ţurcanu„, a mai spus preşedintele CJ.

One thought on “Florin Ţurcanu despre declaraţiile lui Ponta şi Dragnea: Pur politice. Au căutat un ţap ispăşitor: Ţurcanu

  1. Cat despre Turcanu… in afara de faptul ca si-a pus toate rudele in functii si toti taranii din Sulita i-a angajat in Botosani ce a facut pentru judet. Ca de hamait ne-am saturat. Concret. A facut … 1….. 2, …. Sau nu a facut nimic????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *