Preşedintele CJ reacţionează la afirmaţiile lui Ponta: Spitalul nu e al meu. Să trimită controale şi dacă cineva a cheltuit bani ilegal să răspundă

turcanu florin 1Preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, a reacţionat la declaraţiile făcute de premierul Victor Ponta, vineri, la Botoşani. El a spus că nu a participat la întâlnirea cu prim-ministrul României, întrucât nu a fost invitat.

Apreciez venirea domnului prim-ministru, a domnului viceprim-ministru şi al ministrului Sănătăţii în judeţul Botoşani. Este foarte bine că acest judeţ este vizitat şi este bine să fie vizitat şi după campania electorală şi să fie şi ajutat, pentru că aşa e corect. Nu poţi să participi la o întâlnire dacă nu eşti invitat. Şi această întâlnire, dacă a fost făcută doar pe probleme administrative, era foarte bine să fie făcută clar de la început şi să invite toţi factorii de decizie de la nivelul judeţului, de la nivelul comunelor. Nu am fost invitat şi nu puteam să particip la o acţiune care nu a fost făcută pe linie administrativă 100%”, a spus Ţurcanu.

like facebook

El s-a arătat indignat şi de declaraţiile făcute de Ponta cu privire la Spitalul Judeţean. Preşedintele CJ a spus că „Spitalul Judeţean nu este al lui Ţurcanu”, iar dacă Ponta are semne de întrebare cu privire la gestionarea banilor publici de către conducerea unităţii spitaliceşti, atunci să trimită un control.

Sunt nişte aprecieri care mă îngrijorează, legat de spital. Spitalul nu este al meu. Este al botoşănenilor, al cetăţenilor. Eu am venit preşedinte şi l-am găsit acolo. Este doar în administrarea Consiliului Judeţean, dar finanţarea vine de la CAS şi minister. Am văzut că trebuie să clarificăm a cui este spitalul, dacă vrea să fie finanţat. În ceea ce priveşte cheltuirea banului public, să trimită toate controalele şi dacă cineva a cheltuit un leu ilegal, la revedere! Să răspundă cu capul. Dar nu poţi să pui în cârcă conducerii CJ spitalul„, a menţionat Ţurcanu.

One thought on “Preşedintele CJ reacţionează la afirmaţiile lui Ponta: Spitalul nu e al meu. Să trimită controale şi dacă cineva a cheltuit bani ilegal să răspundă

  1. Dar nu dumneata ti-ai plantat inscriptii pe toate gardurile precum ca nimic nu misca in acest judet Botosani fara cunostinta „””mariei tale”” ?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *