Vezi ce a scris Ponta în cartea de onoare a companiei Electroalfa!

mesaj Victor Ponta in cartea de onoare a Electroalfa BotosaniPremierul Victor Ponta, care a vizitat, vineri, compania Electroalfa Botoşani, a fost rugat de omul de afaceri Gheorghe Ciubotaru să scrie un mesaj în cartea de onoare a firmei. Astfel, la finalul vizitei la Centrul de Excelență „Electroalfa” din municipiul Botoșani, Victor Ponta a vorbit oamenilor, iar apoi a primit un tablou realizat de un pictor din Botoşani.

„Vreau în primul rând să vă felicit şi să vă spun că după ce am vizitat mai multe fabrici în ţară, sunt optimist. Investiţii de înaltă tehnologie, locuri de muncă şi pentru mine este o surpriză să văd o unitate economică atât de modernă la Botoşani. Toată lumea spune că La Botoşani a răma doar agricultura, doar bătrânii, tinerii au plecat toţi şi zona nu are nici o şansă. Cu atât mai mult mă bucur aveţi încrede în Botoşani şi că aici aţi investit şi că aveţi în continuare în vedere crearea de noi locuri de muncă. Vreau să vă rog să accesaţi în continuare fonduri europene pentru că nicăieri nu este mai mare nevoie decât în zona de Nord Est. În celelalte zone vin investiţiile mai uşor pentru că au infrastructură mai bună. Să dea Dumnezeu să faceţi profit şi să îl reinvestiţi pentru că în felul acesta nu vă mai taxăm deloc de la 1 iulie. Reducerea contribuţiilor asigurărilor sociale la un angajator cum sunteţi dumneavoastră se va resimţi în buget mai mult  decât cei care au angajaţi mai puţini”, a declarat Victor Ponta

like facebookÎnainte de a părăsi compania, Premierul a scris în cartea de onoare următorul mesaj: „Felicitări pentru proiectul extraordinar realizat aici la Botoşani. Sunteţi un model pentru România. Mult succes în continuare!”.

victor ponta si gheorghe ciubotaru la electroalfa botosaniLa rândul său, Gheorghe Ciubotaru, preşedintele Consiliului Administraţie al Electroalfa a prezentat primului ministru compania şi realizările sale, însă a avut şi o rugăminte în sensul deblocării relaţiilor internaţionale, prin intermediul ambasadelor.

„ Ne face mare plăcere, nouă celor din Electroalfa, să vă avem ca oaspeţi, acasă la noi la Botoşani.  Noi dorim un mic sprijin, un mic favor, dar legal şi cinstit în sensul în care dacă vom avea blocaj cu reprezentanţii comerciali ai României din ambasadele aflate în zonele noastre de interes, să ne permiteţi să vă contactăm poate deblocăm ceva şi să nu piedem mult timp. Rodul muncii acestor colegi minunaţi este că am reuşit să facem produse de interes strategic. Avem la centrala de la Cernavodă, grupul I, metroul bucureştean are în primele 27 de staţii, joasă, medie automatizări Electroalfa. Toate lucrurile realizate îmi dau speranţe că în anii ce au să vină vor fi plini de ambiţii, dar şi de realizări. Ne propunem să creştem cifra de afaceri cu 100 de milioane de lei, să creem cel puţin 350 de noi locuri de muncă. Din această cifră de afaceri, mai mult de 50% vrem să o realizăm pe pieţele externe”, a spus Gheorghe Ciubotaru.

One thought on “Vezi ce a scris Ponta în cartea de onoare a companiei Electroalfa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *