Doar 12 tineri angajaţi în urma Bursei locurilor de muncă

bursa locurilor de munca pentru absolventi 2013 treiAgentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Botosani a organizat, vineri, „Bursa locurilor de munca pentru tineri”,  in parteneriat cu  Directia Judeteana pentru Tinere si Sport Botosani. La acest eveniment au participat in municipiul Botosani un numar total de  37 de agenti economici din urmatoarele domenii de activitate : confectii, , constructii,  morarit si panificatie  restaurant si alte activitati de servicii si alimentatie, comert , asigurari , oferindu-se un numar total de 215 locuri de munca.  De asemenea, 359 persoane au fost interesate să caute un loc de munca. In municipiul Dorohoi au participat sapte  agenti economici din urmatoarele domenii de activitate : confectii, , constructii,  fabricarea articolelor de incalţăminte, oferindu-se un numar total de 215 locuri de muncă. 97 persoane aflate în căutarea unui loc de muncă au participat la bursa.

like facebook

Persoanele aflate in cautarea unui loc de munca au primit in primul rand catalogul cu toate locurile de munca disponibile si brosuri cu informatii utile privind piata muncii .

Rezultatele acestei actiuni s-au concretizat in angajarea unui numar de 12 persoane în confecţii, construcţii şi prestări servicii.

Au fost selectate in vederea participarii la interviuri de angajare si probe de lucru la sediul angajatorilor  a unui numar totale de 164 persoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *