Accident pe Octav Onicescu. Un copil a rămas blocat în maşină. Vezi cum a fost salvat!

accindent octav onicescu botosaniUn copil, de 11 ani, bolnav de autism a rămas blocat, vineri după amiază, în maşină după ce mama sa, care era la volan, a produs un accident rutier. Copilul împreună cu părinţii săi se deplasau, într-un VW Polo, pe strada Octav Onicescu, dinspre Biserica Roset spre Colegiul Naţional Mihai Eminescu, iar cu 100 de metri, înaintea trecerii de pietoni de la Piaţa Viilor un copil a traversat strada în fugă prin faţa maşinii.

like facebookPentru a-l evita, femeia aflată la volan a tras dreapta şi s-a izbit într-un Audi A 6, parcat pe partea dreaptă a drumului. În urma impactului cele două maşini au fost avariate, cele mai mari pagube suferind VW. Cei doi părinţi ai copilului s-au speriat şi au chemat ambulanţa, crezând că acesta s-a lovit, însă l-au lăsat singur în maşină.

Când a ajuns Ambulanţa la faţa locului, iar cadrele medicale au vrut să evalueze starea copilului, acesta nu a putut fi scos din maşină, pentru că portierele, ce au fost avariate în urma impactului, s-au blocat, după ce au fost închise din nou. Copilul a început să se agite când s-a văzut singur, iar părinţii se temeau să nu facă un atac de panică.

În cele din urmă un poliţist sosit la faţa locului a reuşit să pătrundă în maşină prin porbagaj şi să deblocheze o portieră din spate. Cadrele medicale au constat că micuţul nu a păţit nimic, iar părinţii săi nu au mai solicitat transportarea la spital. Accidentul a fost catalogat ca o ciocnire, iar şoferii s-au dus la Poliţie pentru clarificarea circumstanţelor producerii evenimentului.

accindent octav onicescu botosani1accindent octav onicescu botosani2accindent octav onicescu botosani3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *