Ministrul Sănătăţii a criticat Consiliul Judeţean Botoşani. Vezi de ce!

ministru banicioiu upu botosani1Ministrul Sănătăţii, Nicoale Bănicioiu, a criticat lipsa de implicare a Consiliului Judeţean în finanţarea Spitalului Judeţean Mavromati. Oficialul a spus că cei 600.000 de lei alocaţi în cursul anului trecut sunt insuficienţi în condiţiile în care unitatea judeţeană a comasat alte cinci spitale.

like facebookMinistrul a mai adăugat că se va analiza şi finanţarea venită prin Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate susţinând că Spitalul Judeţean are nevoie de bani mai mulţi pentru că are mai multe probleme de rezolvat.

” O primă concluzie, după vizita la Spitalul Judeţean, ar fi că aici ar mai fi multe de făcut. Cred că trebuie să discutăm de situaţia arieratelor şi de gospodărirea mai bună a fondurilor, dar şi a organizării de interior. Dincolo de orice ar trebui o susţinere mult mai amplă din partea Consiliului Judeţean. Înţeleg că anul trecut, 600.000 de lei, nu sunt suficienţi pentru necesarul acestui spital, care este unul mare. Spitalul Judeţean are nevoie de o finanţare mai bună, asta este clar, dar trebuie şi o gestiune pe măsură, o colaborare foarte bună cu Consiliul Judeţean”, a afirmat Bănicioiu.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *