Consilierii locali au votat proiectul privind sustinerea din bugetul local a cheltuielilor comune, in ciuda faptului ca a fost declarat ilegal

consiliul local botosani1Proiectul de hotarare privind sustinerea financiara din bugetul local a cheltuielilor comune a fost votat de consilierii locali, chiar daca nu a avut viza de legalitate a secretarului municipiului, Ioan Apostu. Dupa ce s-au contrat mai bine de o ora pe marginea acestuia, proiectul a fost votat inclusiv de consilieri ai PSD, ei motivand ca propunerea initiala le-a apartinut.

Au votat pentru 15 consilieri. Paul Onişa, Cătălin Alexa şi Gheorghe Ursuleanu au votat împotrivă, iar consilierii Sorin Apostoliu şi Corneliu Furtună s-au abţinut.

like facebook

Secretarul municipiului a motivat la inceputul sedintei ca proiectul nu este legal, intrucat, pentru a fi acordate aceste facilităţi sunt necesare modificări legislative. De asemenea, in proiect nu se spune cine va beneficia de aceste facilitati, respectiv plata cheltuielilor comune cu energia termica, precum si a cheltuielilor comune cu apa-canal si gunoi menajer.

Institutia Prefectului este cea care va decide in final daca hotararea adoptata de consilierii locali este sau nu legala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *