Florin Ghiorghita despre incidentul de la Pedagogic: Am ajuns sa iesim trei ditamai barbatii si sa spunem ca suntem atacati de o femeie

florin ghiorghitaConsilierul local Florin Ghiorghita a criticat, vineri, in cadrul sedintei de Consiliu Local, declaratiile Executivului Primariei facute cu privire la incidentul care a avut loc la Liceul Pedagogic intre tabara PSD, condusa de Cosmin Andrei si tabara PNL-PDL.  El a spus ca circul facut il afecteaza.

Am ajuns sa iesim trei ditamai barbatii si sa spunem ca suntem atacati de o femeie, sa spunem la mama si tata ca ne-au batut si ne-au injurat. Orice initiativa a consilierilor locali este transformata intr-o masura a Aliantei raului impotriva populatiei. Am speranta ca dupa 25 mai, aceste atacuri si la adresa consilierilor si a primarului vor inceta si consilierii locali se vor apuca si de treaba„, a spus Ghiorghita.

like facebook

Si consilierul local Ovidiu Luca a criticat atacurile tot mai dese ale Executivului Primariei si ai unor consilieri locali.

Este un circ, dar vinovatul se stie cine este. Unde este acea colaborare intre aparatul propriu si consilieri.  Este deplorabil, dezamagitor sa am asemenea colegi„, a spus consilierul PDL, Ovidiu Luca.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *