Un botosanean s-a trezit cu masina furata din curte. Vezi unde au gasit-o politistii!

masina furataUn barbat din comuna Vorona a avut parte, joi dimineata, de o surpriza mai putin obisnuita, Masina pe care o avea parcata in curte nu mai era. El a sesizat poliţiştii din comuna Vorona cu privire la faptul că în noaptea de 14 spre 15 mai, persoane necunoscute i-au sustras din curtea locuinței un autoturism, cauzându-i un prejudiciu de 4.000 euro.

În urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat în cauză, poliţiştii au găsit autoturismul reclamat ca furat, pe raza orașului Liteni, judeţul Suceava; de asemenea, a fost identificat un tânăr de 20 ani, din localitatea  Joldești, comuna Vorona, ca fiind principalul bănuit de comiterea faptei reclamate.

like facebook

Totodată, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că tânărul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de furt în scop de folosință și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, se precizeaza intr-un comunicat al Inspectoratul de politie Judetean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *