O nouă şedinţă extraordinară pentru înlăturarea lui Cosmin Andrei de la Primăria Botoşani

cl vot 114 consilieri locali ai PNL, PDL, PNTCD, PER şi PPDD au iniţiat un nou proiect de hotărâre privind înlocuirea lui Cosmin Andrei din funcţia de viceprimar al municipiului Botoşani. Este al doilea proiect de schimbare a viceprimarului Cosmin Andrei, după ce hotărârea adoptată săptămâna trecută a fost atacată în contencios administrativ de Instituţia Prefectului. Şedinţa extraordinară a fost convocată pentru luni, 19 mai.

Prefectul a motivat că în şedinţa respectivă nu s-a respectat votul secret. Trebuie să recunosc că a mai fost o şedinţă de Consiliu Local în care consilierii PSD s-au fotografiat cu votul, după ce au exercitat în cabina de vot votul secret, iar Prefectura nu s-a sesizat.  Este un demers pur politic. Ar fi fost o suspiciune dacă un consilier local s-ar fi întors, după ce ar fi arătat votul, şi ar fi schimbat votul. Dacă votul nu s-a schimbat din cabină şi până la urnă, nu putem spune că a influenţat„, a spus Cătălina Lupaşcu, viceprimarul municipiului Botoşani.

like facebook Aceasta consideră că afectat în mod direct de această situaţie este Eugen Ţurcanu, cel care a fot numit în locul lui Cosmin Andrei şi tot el este cel îndreptăţit să facă plângere împotriva Instituţiei Prefectului.

Dânsul a fost afectat ca şi persoană„, a mai spus Lupaşcu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *