Viceprimarul Cătălina Lupaşcu despre incidentul cu Cosmin Andrei: Nu ştiu ce şi cine l-a ameninţat şi pe cine

catalina lupascuViceprimarul Cătălina Lupaşcu neagă că ar fi formulat ameninţări şi injurii la adresa colegului său, Cosmin Andrei, la întâlnirea programată să aibă loc cu cetăţenii la Liceul Teoretic „Nicolae Iorga”.

Ea spune că a ajuns în zonă în urma unei sesizări şi că scopul ei a fost acela de a împiedica ca o întâlnire electorală să se desfăşoare în incinta unei unităţi de învăţământ. Cătălina Lupaşcu a recunoscut că i-a cerut directorului unităţii de învăţământ să nu mai permită ca acţiunea să aibă loc în şcoală, întrucât, susţine ea, putea degenera.

like facebook

Şcoala în această perioadă nu trebuie amestecată şi în incinta şcolii nu trebuie să aibă loc întâlniri cetăţeneşti care pot degenera, am mers la faţa locului. Am stat în afara şcolii, pentru că nu mi-am permis să intru în şcoală şi nu ştiu ce şi cine l-a ameninţat şi pe cine, chiar pot să vă spun că nu, că era la o distanţă apreciabilă şi nu am putut să aud, ceea ce mi-am dorit a fost să discut cu domnul viceprimar, şi l-am aşteptat la ieşirea din şcoală, şi l-am rugat să nu mai folosească instituţiile de învăţământ ca loc de întâlnire cu cetăţenii, fiindcă aceste pot degenera. Domnul viceprimar mi-a spus că a înţeles şi a plecat. Acesta a fost singurul schimb de cuvinte pe care l-am avut co domnul viceprimar. Restul, referitor la ce strigau cetăţenii de acolo, nu ştiu„, a spus Cătălina Lupaşcu, care a adăugat că are martori şi că niciodată nu a avut în spaţiul public un limbaj neadecvat.

Ea a facut un apel către Executivul Primăria ca atunci când îşi doreşte să desfăşoare activităţi cu cetăţenii, să înştiinţeze în scris şcoală şi nu prin trimiterea unui consilier local. Ea cerut colegilor săi, indiferent de partidul politic, să nu folosească şcolile la întâlnirile publice.

One thought on “Viceprimarul Cătălina Lupaşcu despre incidentul cu Cosmin Andrei: Nu ştiu ce şi cine l-a ameninţat şi pe cine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *