Război preşedinte CJ- prefect. Ţurcanu: Azi nu era în biroul ăla să vorbească dacă nu îl apăram atunci când au vrut să-l dea afară

prefect Costica Macaleti si Florin TurcanuPreşedintele Consiliului Judeţean nu înţelege atacul prefectului Costică Macaleţi la adresa sa. Reprezentantul Guvernului în teritoriu l-a făcut pe Ţurcanu „un mare jurist”, după ce acesta i-a cerut să nu intre în jocurile PSD şi să îşi pună parafa pe proiectul privind schimbarea viceprimarului Cosmin Andrei. Ţurcanu îi reaminteşte prefectului că atunci când i-a fost greu, respectiv în iarna anului 2013 când s-a pus problema înlocuirii acestuia, el a fost cel care l-a susţinut şi i-a salvat scaunul.

like facebookAm vrut să fiu băiat fin cu domnul prefect. Nu vreau să comentez, dar îi reamintesc că iarna trecută să nu uite, că azi nu mai era în biroul ăla să vorbească dacă nu îl susţineam . Să nu uite. Îi reamintesc. Şi când o să-l trimită acasă PSD-iştii, atunci o să-i mai reamintesc. Am fost corect cu el. Era schimbat deja. Stroe era chemat de trei ori pe zi să semneze hârtia pentru înlocuirea lui. L-am apărat pentru că nu avea nicio vină atunci. Chiar nu avea nicio vină„, a spus Ţurcanu.

Instituţia Prefectului a atacat în contencios administrativ hotărârea de Consiliu Local privind înlocuirea lui Cosmin Andrei din funcţia de viceprimar.

One thought on “Război preşedinte CJ- prefect. Ţurcanu: Azi nu era în biroul ăla să vorbească dacă nu îl apăram atunci când au vrut să-l dea afară

  1. Cand a depins cineva de tine Turcane si l-ai ajutat, inafara de propria familie? Ce vorbesti? Despre iarna in care judetul era blocat de zapezi de 4 metri si tu stateai oriunde dar nu la birou? Du-te si-i fa campanie lu frate-tu si convinge-i pe botosaneni ca vor avea un foarte eficient europarlamentar in persoana lui Miai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *