Cod galben de ploi pentru judeţul Botoşani. Vezi până când!

cod galben 1Administraţia Naţională de Meterologie a emis un cod galben de precipitaţii valabil pentru jumătate de ţară, printre care şi judeţul Botoşani. Atenţionarea meteorologică este valabilă pentru intervalul 07.00-18.00 în cursul zilei de joi.

like facebook„În intervalul menţionat instabilitatea atmosferică va continua să se manifeste în cea mai mare parte a ţării prin averse, descărcări electrice, intensificări ale vântului şi izolat căderi de grindină. În Banat, cea mai mare parte a Olteniei şi a Moldovei, nordul Munteniei, precum şi în vestul şi sudul Transilvaniei cantităţile de apă vor depăşi 25…30 l/mp şi izolat, cu precădere în nordul Moldovei şi al Carpaţilor Orientali, 40…50 l/mp”, se arată în comunicatul publicat de ANM.

Potrivit meteorologilor, manifestări de instabilitate atmosferică se vor mai semnala şi în celelalte regiuni, dar pe intervale mai scurte de timp, iar în prima parte a nopţii de joi spre vineri va continua să plouă în special în nord-estul şi sud-vestul teritoriului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *