Tânăra distrusă de un medic ginecolog a fost transferată din Reanimare

monica neamtuDupa aproape doua luni de zile, medicii au hotarat sa o transfere pe Monica Neamtu, tanara nenorocita de un medic ginecolog de la Clinica de Anestezie si Terapie Intensiva (ATI) din cadrul Spitalului Sf. Spiridon din Iasi. Monica, in varsta de 19 ani, se afla intr-o rezerva de la Clinica I Chirurgie, urmand sa fie externata in cel mai scurt timp.

„Pacienta are o evolutie simpla, fara elemente particulare. Suntem multumiti de cum evolueaza starea ei de sanatate. Este transferata la rezerva, se plimba, mananca, se uita la televizor, navigheaza pe internet. Incepe sa-si revina la statusul anterior perioadei de spitalizare. Tragem nadejde ca la sfarsitul saptamanii sau in prima jumatate a saptamanii viitoare sa o externam„, a declarat unul dintre medicii care se ocupa de Monica.

like facebookTanara din judetul Botosani a fost operata la Maternitatea Elena Doamna pentru o sarcina extrauterina. Interventia a avut loc pe 24 martie, zi in care viata tinerei a luat o alta intorsatura. In timpul operatiei, medicul Razvan Socolov a perforat unul dintre vasele iliace provocand o hemoragie extrem de severa, pacienta fiind la un pas de moarte. In decurs de 24 de ore tanara a mai fost operata de doua ori la maternitate si pe 25 martie a fost transferata in stare critica la Spitalul Sf. Spiridon. Zi si noapte o intreaga echipa medicala a stat la patul tinerei, pentru a-i salva viata.

Monica a mai avut nevoie si de a cincea interventie chirurgicala pentru scoaterea unei portiuni din colon, medicii fiind obligati sa-i faca anus contra naturii. Peste cateva luni Monica va reveni la Spitalul Sf. Spiridon pentru a sasea operatie de refacere a continuitatii digestive. Au trecut aproape doua luni de cand s-au finalizat cele doua anchete de la Maternitatea Elena Doamna si Ministerul Sanatatii nu a trimis niciun raspuns.

Sursa: Bzi.ro

One thought on “Tânăra distrusă de un medic ginecolog a fost transferată din Reanimare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *