Primarul Portariuc şi angajaţi din Primăria Botoşani, la Crosul primăverii

ovidiu portariuc botosaniPrimarul municipiului Botoşani va alerga, duminică, la Crosul primăverii alături de botoşăneni. El spune că inclusiv angajaţi ai Primăriei Botoşani şi-au anunţat intenţia de a participa la această competiţie.

Înscrierile pentru Crosul primăverii au început, iar printre participanţi  se numără şi persoane din alte judeţe ale ţării.

like facebook

Numeroşi botoşăneni s-au înscris deja. Supriza este că avem participanţi şi din ţară, ceea ce ne dă încredere şi speranţă ca la anul să organizăm un eveniment regional. Nu ne aşteptam să se înscrie participanţi din judeţe nu chiar apropiate de Botoşani, ci şi mai îndepărtate. Eu aştept toţi botoşănenii, voi fi prezent acolo împreună cu mulţi colegi din Primărie, funcţionari publici, şefi de servicii, oameni care apreciază acest tip de mişcare, acest tip de exerciţiu„, a spus primarul municipiului Botoşani.

Primarul a invitat-o la această manifestare sportivă pe Gabriela Szabo, ministrul Tineretului şi Sportului, însă  nu a dat curs invitaţiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *