O botoşăneancă a făcut furori la emisiunea Neaţa cu Răzvan şi Dani

romina rosuBotoşăneanca Romina Andreea Filip, de 25 de ani, a fost prezentă, miercuri dimineaţă, în emisiunea Neaţa cu Răzvan şi Dani de la Antena 1. Tânăra a făcut o impresie foarte bună în cadrul emisiunii, moderatorii fiind încântaţi de cunoştinţele sale de baschet, dar şi de aspectul său fizic. Andreea susţine că s-a apucat de baschet pentru că acesta era singurul sport pe care îl putea practica de când era mică şi a ajuns să facă performanţă.

Munca în echipă te ţine în terenul de baschet. Trebuie să le ai pe toate ca să fii un bun jucător de baschet”, a spus Romina.

De asemenea, Romina îi îndeamnă pe părinţi să îşi dea copiii la lecţii de baschet pentru că îi poate ajuta foarte mult în dezvoltarea personalităţii.

like facebookBaschetul este un sport care a evoluat foarte mult, în care te dezvolţi atât fizic, cât şi mental”, a precizat botoşăneanca .

Băieţii din platoul emisiunii au încercat să afle şi ce fel de băiat şi-ar dori Romina, din ce sport, dar botoşăneanca le-a spus că are deja o relaţie cu un jucător de baschet.

Romina Andreea Filip joacă baschet la prim-divizionara Phoenix Galați. La ultima ediție a All Star Game-ului campionatului de baschet feminin din România, oficialii federali și reprezentanții mass-media au votat cea mai frumoasă baschetbalistă care evoluează în Divizia A. Aleasa din 2014 a fost Romina Andreea Filip, componentă a lotului național.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *