Cosmin Andrei ar putea fi schimbat pentru a doua oară din funcţia de viceprimar

viceprimar cosmin andrei consiliul local botosaniScandalul privind punerea în aplicare a Hotărârii de Consiliu Local privind schimbarea viceprimarului Cosmin Andrei de la Primăria Botoşani ia amploare. Preşedintele PNL Botoşani, Florin Ţurcanu, ameninţă cu boicotarea şedinţelor de Consiliu Local, dacă noul viceprimar Eugen Ţurcanu nu va fi instalat în funcţie cât mai repede. În cazul în care prefectul judeţului atacă hotărârea în contencios administrativ, atunci, susţine Ţurcanu, una din variante ar fi cererea în instanţă, prin ordonanţă preşedinţială, a suspendării hotărârii Instituţiei Prefectului, până la judecarea cauzei.

Dacă e negativă, facem apel la varianta prin care să boicotăm şedinţele pentru că primarul, pentru un om de-al lui, foloseşte toate pârghiile ca să blocheze activitatea. Şi atunci vom participa la şedinţe şi o să luăm doar deciziile care trebuie pentru cetăţeni„, a spus Ţurcanu.

like facebook

Liderul PNL ia în calcul, de asemenea, şi promovarea în Consiliu Local a unei noi hotărâri de schimbarea a viceprimarului Cosmin Andrei.

Vom depune un proiect de schimbare încă o dată a viceprimarului ca să nu mai avem probleme că s-a arătat votul, să nu mai lăsăm loc de interpretare. Cu arătarea votului este o chestie care se întâmplă în Parlament de după Revoluţie, mai ales la moţiuni de cenzură unde cad Guverne şi nu au mai fost discuţii pe acest subiect”, susţine Ţurcanu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *