Premierul Ponta ajunge, vineri, la Botoşani. Vezi programul!

Victor pontaPremierul Victor Ponta va ajunge, vineri, în municipiul Botoşani. El va veni, la ora 14.00, cu elicopterul până la Suceava, iar de acolo va vizita şantierul de modernizare a drumului european E58 Botoşani- Suceava.

La ora 15.00 are programată o vizită la fabrica de confecţii Formens, iar apoi una la Centrul de Cercetare-Dezvoltare al firmei Electroalfa Internaţional SRL.

like facebookLa 16.00, Ponta va avea o întâlnire electorală la Casa Sindicatelor, cu membrii şi simpatizanţii PSD.

De la Botoşani, premierul va pleca la Iaşi.

 

4 thoughts on “Premierul Ponta ajunge, vineri, la Botoşani. Vezi programul!

  1. daca vede ponta ca umb a facut lucrari de mantuiala, nu-i mai da bani pentru lucrare.A pus asfalt peste pamant,si nu a umblat la rezistenta drumului!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! la botosaneni merge si asa ,ca ei nu cunoaste cum e treaba cu drumurili. numaI sa iasa pinochio presedinte . de nu ar vedea ponta……….

  2. Lucreaza ok, tipii, si cu viteza. Si apoi drumul va fi in garantie. Daca se va strica, tot ei il vor face din aceeasi bani. Dar chiar n-am vazut segmente de drum facute aiurea. Lucreaza ca la carte. Si, hai sa recunoastem, daca nu era Ponta si PSD nu se facea drumul. Ca Tabu si cu Boc au avut grija sa-i bage o valoare de sa stea inima in loc ca sa se asigure ca are de castigat toata lumea. Asfaltau drumul spre Suceava de parca faceau autostrada. Si ne miram de ce nu se mai dau banii. Si acum stau pe site-uri si scriu commenturi politice.

  3. ce legatura are drumul cu ponta???? ca doar drumul trebuie sa tina pana la alegerile din toamna…..sau atunci taie panglica si gata, doar nu vrei sa tina vreo 2-3ani!!! ce are olteanul cu moldovenii????

  4. Gata,echipa BUBA(BOC,UDREA,BASESCU,ANASTASE)AU SI SCOS O PORCARIE DE INTOXICARE. CIRCUL ZILNIC PE ACEST DRUM SI NU ESTE ADEVARAT CA AU TURNAT ASFALT PESTE PAMANT. SANTETI NISTE DOBITOCI.GRASIMEA ASFALTULUI ARE 10 cm SI TOTUL ARATA FOARTE BINE.MUTUMITI GUVERNULUI CA A REZOLVAT ACEATSA PROBLEMA CARE TREBUIA SA FIE O PRIORITATE PENTRU CEI CARE AU INGNORAT-O 10 ANI.DACA NU SE FACEA ERA MAI BINE?MUREAU OAMENI IN CONTINUARE PE ACEL DRUM?SA VA FIE RUSINE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *