Prefectul Macaleţi: Domnul Florin Ţurcanu este un mare jurist. Sunt aplecat asupra declaraţiilor pe care le-a dat

colegiul prefectural macaleti turcanuPrefectul Costica Macaleti ii raspunde presedintelui Consiliului Judetean, Florin Turcanu, la solicitarea acestuia de a nu intra in jocurile PSD in cazul hotararii privind schimbarea viceprimarului Cosmin Andrei. Reprezentantul Guvernului in teritoriu a spus ca el a fost numit la conducerea Prefecturii Botosani pentru a respecta legea si o va face „apasat’.

Domnul Florin Turcanu este un mare jurist. Sunt aplecat asupra declaratiilor pe care le-a dat dumnealui. Eu nu sunt pus aici sa intru in jocul nimanui decat sa pastreze legalitatea si o voi face apasat„, a spus Macaleti.

like facebookFlorin Turcanu a cerut prefectului sa respecte legea si sa nu intre in jocul PSD, in caz contrar va face plangere penala impotriva lui Macaleti.

One thought on “Prefectul Macaleţi: Domnul Florin Ţurcanu este un mare jurist. Sunt aplecat asupra declaraţiilor pe care le-a dat

  1. INTR-ADEVAR UN MARE JURIST!!!JURA CA NU MAI FURA DAR E PRINS MEREU CU RATA-N GURA!OARE STIE CE INSEAMNA JURIST?FACEM HAZ DE NECAZ!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *