Hotărârea privind schimbarea viceprimarului Cosmin Andrei ar putea sa fie declarată ilegală. Vezi motivul!

cl vot 1Hotararea de Consiliu Local privind inlocuirea lui Cosmin Andrei din functia de viceprimar al municipiului Botosani ar putea sa fie atacata in contencios administrativ de Institutia prefectului. Costica Macaleti, prefectul judetului Botosani, a declarat ca a fost incalcat regulamentul privind votul consilierilor locali, respectiv secretul votului.

Documentatia este in studiu la juristii Prefecturii. Suntem in termen si avem timp sa raspundem. Probabil vom avea o procedura prealabila cu juristii de la Primaria Botosani. Vor fi discutii pe marginea a ceea ce a fost acolo. Vom discuta despre faptul ca nu s-a pastrat secretul votului. Sunt probe, sunt poze. Ar putea sa nu primeasca viza de legalitate. Este un regulament aprobat de consilierii locali care spune pastrarea secretului votului„, a spus Costica Macaleti.

like facebook Consilierii locali, cu exceptia celor din PSD, au decis, saptamana viitoare inlocuirea lui Cosmin Andrei cu Eugen Turcanu in functia de viceprimar al municipiului Botosani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *