Peste 100 de motociclete, expuse la Botoşani într-o inedită paradă moto

club-motociclistiPeste 100 de motociclete vor fi expuse, sâmbătă, timp de patru ore, pe Pietonalul Unirii, în fata Muzeului Judeţean, în cadrul unei inedite parade a motocicletelor.

Acţiunea, care va începe la ora 15.00, este organizată cu scopul de a familiariza publicul cu sportul şi vehiculele pe două roti.

like facebookPe timpul celor patru ore de expozitie, motociclistii vor sta la dispozitia botosanenilor cu raspunsuri la intrebarile lagate de detaliile tehnice ale motocicletelor si isi vor impartasi experientele traite pe soselele Romaniei si ale Europei.

Motociclistii invita orice persoana dar in special copiii sa incerce senzatia pozitiei pe seile oricarei motociclete, timp in care se vor putea face fotografii in mod liber.

Motociclistii botosaneni sunt primii din tara care organizeaza un astfel de eveniment ce implica apropierea de publicul larg.

Activităţile se vor desfăşura după cum urmează:

-15.00 alinierea motocicletelor pe Pietonalul Unirii, in functie de categorie.

– 15.00 – 15.30 pregatirea motocicletelor si echipamentelor pentru expozitia acestora

– 15.30 – 18.00 accesul publicului, raspunsuri la intrebari, fotografii

– 18.00- 18.30 parada mobila in municipiul Botosani

Acţiunea este organizată de comunitatea motocicliştilor din Botoşani şi Suceava, cu sprijinul Primăriei Botoşani, Biroului de Poliţie Rutieră Botoşani, Chrome Bar, Inter Cars, Power Motors SRL, Hotel Rapsodia şi Jurnalul Rock.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *