Ovidiu Portariuc : Primăria a înregistrat prima victorie împotriva alianţei răului

primar ovidiu portariuc botosaniPrimarul Ovidiu Portariuc a precizat, luni, că instituţia pe care o conduce a înregistrat prima victorie împotriva alianţei răului.

Edilul a făcut această declaraţie în contextul în care Florin Ţurcanu a menţionat că, aleşii locali pnl vor susţine proiectul privind subvenţionarea costurilor comune provenite de la Modern Calor la blocuri. Social democratul a criticat, din nou, deciziile luate de alianţa PNL-PDL, spunând că încearcă să deturneze sensul votului dat de populaţie în 2012.

like facebookUn eventual proiect depus, într-o altă formă de PNL şi PSD, va trebui supus controlului legalităţii, conform primarului, iar ulterior se va pune problema dezbaterii în cadrul unei şedinţe de Consiliu Local.

Portariuc a mai menţionat că propunerile aşa zisei alianţe a răului nu au nici un fundament legal, asta înseamnă că nu cunosc nici legislaţie nici administraţie.

„Primăria a înregistrat prima victorie împotriva alianţei răului, cetăţenii au învins alianţa răului. Florin Ţurcanu, liderul informal al alianţei răului a spus că, consilierii vor vota proiectului privind cheltuielilor comune. Cetăţenii au la îndemână mijloace legale, iar până acum  am strâns 3.600 din 5.265 de semnături şi vom continua acţiunea de strângere pentru ca alianţa răului să nu boicoteze proiectul, singura garanţie fiind semnăturile cetăţenilor. Le mulţumesc cetăţenilor că au taxat alianţa răului, iar succesul acestei acţiuni ne face să apelăm la bunăvoinţa cetăţenilor. Primăria nu se va lăsa sabotată de Florin Ţurcanu şi acoliţii săi.”, a declarat Ovidiu Portariuc.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *